YOGAKURSER

Deep breaths are like little love notes to your body

YOGAKURSER

Deep breaths are like little love notes to your body

 

YOGAKURSER

Deep breaths are like little love notes to your body

VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS YOGAKURSER I SENSING HATHAYOGA

Med värme i hjärtat bjuder jag in dig att omfamna sensommaren och hösten med en kurs i härlig flödande Sensing Hathayoga – en stund för dig själv där du får möjlighet att fylla på kropp och själ.

 

UPPDATERING♡

Hej kära du,

Allt är i ständig förändring och jag tillåter mig att följa livets flöde även om jag inte alltid vet vart det för mig. Jag kommer för tillfället pausa yogakurserna i höst, på det sättet de var planerade. Det är något annat som håller på att växa fram som ännu inte är klart. Jag lever i mellanrummet i tillit till att något vackert får tillåtelse att växa fram när jag inte forcerar fram svaren♡

Det som jag vet i nuläget är att Mia Elmlund och jag kommer ge vidare vår skatt i vår underbara Yogautbildning ”SENSING HATHA & LIFE – en utbildning om Yogan, Kärleken & Livet”. Du kan läsa mer om utbildningen här: YOGAUTBILDNING – Grow by Gabriella

Hösten kommer också bjuda på härliga event på Lunakliniken någon söndag i månaden, innehållande hjärtöppnande cacao ceremoni, Sensing yoga och Sound healing.
Läs mer här: Kommande event för kropp, hjärta & själ

Jag ser fram emot att se vad som håller på att ta plats och kommer uppdatera så snart det landat.

Vill du ha info om vad som händer framöver skicka ett mail till info@growbygabriella.com och skriv nyhetsbrev i ämnesraden så håller jag dig uppdaterad.

Tack för att du är här♡

Med så mycket kärlek & värme

”Yoga is more about touching your heart and less about touching your toes” 

Kärlek från er

”Du är en mjuk och behaglig person och jag älskar ditt prat om vila och kärlek och allt mellan himmel å jord. Det ger en extra dimension till det mentala. Upplevelsen hos dig står i en klass för sig.”

Tina F

”Har känt mig pånyttfödd i kroppen efter varje yogapass. Gabriella du är en lugn, harmonisk och fantastisk person som verkligen fått mig att vilja fortsätta yoga så ett stort tack!”

Rozanna

”Varje pass har varit unikt. Lika spännande varje gång. Har testat yoga någon gång tidigare men inte fastnat för det förrän nu. Du har öppnat upp något nytt för mig. Du är fantastisk! Tack!”

Sanna