YOGAKURSER

Deep breaths are like little love notes to your body

YOGAKURSER

Deep breaths are like little love notes to your body

 

YOGAKURSER

Deep breaths are like little love notes to your body

VÄLKOMMEN PÅ HÖSTENS YOGAKURSER I SENSING HATHAYOGA

Med värme i hjärtat bjuder jag in dig att omfamna sensommaren och hösten med en kurs i härlig flödande Sensing Hathayoga – en stund för dig själv där du får möjlighet att fylla på kropp och själ.

 

Datum (välj om du vill gå hel termin eller del av termin):
Kurs 1: v. 35-41, 31 aug – 12 okt, 7 onsdagar
Kurs 2: v. 42-48, 19 okt – 30 nov, 6 onsdagar, (uppehåll v. 44 höstlov)
Hel termin: v. 35-48, 31 aug – 30 nov, 13 onsdagar (uppehåll v. 44 höstlov)

Tid: 17.00-18.15 eller 18.45-20.00

Pris på plats:
Kurs 1: 1 195:-
Kurs 2: 1 095:-
Hel termin: 2 195:-

Pris online via zoom:
Kurs 1: 795:-
Kurs 2: 695:-
Hel termin: 1 395:-

Adress: Luna kliniken, Energigatan 15C, Kungsbacka

Anmälan: info@growbygabriella.com

Skriv om du vill gå kurs 1 eller 2, eller hela terminen, vilken tid du vill delta samt om du vill yoga på plats eller via zoom. Skicka även med din fakturaadress.  

I yogakursen får du uppleva mjuk flödande Sensing Hathayoga som har en så kraftfull påverkan på vårt mående inom alla dimensioner – med små enkla sätt att balansera vårt nevsystem, höja tonen på vår vagusnerv, minska inre stress, utsöndra kärlekshormonet oxytocin och det största av allt – vi får möjlighet att blicka inåt och hitta till skatten vi alla bär inom oss.

En gåva från mig till er – både ni som yogar på plats och ni som yogar online kommer få tillgång till passet digitalt mellan gångerna.
Så ni kan yoga hemma när det passar er, om ni missar klassen eller om ni känner för att yoga flera gånger i veckan. 

Vår mysiga yogalokal är 180 kvm stor och tillsammans gör vi allt för att skapa förutsättningar för en skön och trygg yogastund.
Med hänsyn och omtanke till varandra ser jag fram emot en jättefina yogastunder tillsammans

Det är en vanlig missuppfattning att man behöver vara vig eller smidig för att kunna yoga. Här finns hjärterum för alla former, åldrar och nivåer. För dig som vill få ökad rörlighet, släppa på spänningar och inre stress eller för dig som vill njuta av en stunds återhämtning och fylla på kropp & själ. Vi lämnar prestation och träder in i tillåtande rörelser med härliga, naturliga, flöden – på din kropps villkor, i kärlek till dig själv.

Yogafilosofin rymmer inte bara härliga yogapositioner, befriande andningstekniker och meditation. Denna över 5 000 år gamla visdom är obeskrivligt vacker och sammanfattar hela essensen av livet. Att utöva yoga kan öka din livskvalitet och din livsglädje även utanför mattan. Med hjälp av de fysiska positionerna och närvaron i andetaget kan vi stilla sinnet och komma i kontakt med oss själva. Du får öva dig på att lyssna inåt, med självkärlek, självkännedom och självmedkänsla.

Det kommer bjudas på många härliga yogapass för kropp, sinne och själ.

Jag önskar dig varmt, varmt välkommen

”Yoga is more about touching your heart and less about touching your toes” 

Kärlek från er

”Du är en mjuk och behaglig person och jag älskar ditt prat om vila och kärlek och allt mellan himmel å jord. Det ger en extra dimension till det mentala. Upplevelsen hos dig står i en klass för sig.”

Tina F

”Har känt mig pånyttfödd i kroppen efter varje yogapass. Gabriella du är en lugn, harmonisk och fantastisk person som verkligen fått mig att vilja fortsätta yoga så ett stort tack!”

Rozanna

”Varje pass har varit unikt. Lika spännande varje gång. Har testat yoga någon gång tidigare men inte fastnat för det förrän nu. Du har öppnat upp något nytt för mig. Du är fantastisk! Tack!”

Sanna