Skip to main content

DAGSRETREAT – kommer
Med Hjärtat & Själen in i vardagen♡

 

Vi är så lyckliga att åter kunna bjuda in till en underbar heldag för kropp, hjärta och själ i de vackra omgivningarna vid havet ute vid Hanhals Holme.

En dag där du får du möjlighet att landa in i dig själv, komma hem till din inre förankring, omfamna ditt inre ljus och höra hjärtats & själens röst. Så att du kan bära med dig hjärtat och själen in i vardagen och hösten.

Vi vill bjuda in dig till en härlig upplevelse för alla sinnen. Du får möjlighet att landa i hjärtat med hjärtöppnande Cacaoceremoni, uppleva ljuvlig Sensing Yoga med tillåtande, inkännande, naturliga, rörelser, frigörande Transformational Breathwork samt en ljuvlig avslutning med Sacred Sound healing och healing touch.

Allt i en Kärleksfull och tillåtande atmosfär med likasinnade♡

När: Vi håller på att känna in nya datum, anmäl ditt intresse nedan om du är intresserad av att vara med.

Plats: Isladan, Hanhalsholmevägen 301, Kungsbacka

Anmälan: info@earthheartsisters.com

Investering: 1 495:- betalas via faktura eller swish vid anmälan

Under dagen bjuder vi på kombucha, ceremoniell cacao, lunch fylld med kärlek,  te och mumsig eftermiddagsfika för kropp & själ.

 

Det finns tid och möjlighet till lunchpromenad och utevistelse i de vackra omgivningarna vid havet i Hanhals.

 

HJÄRTÖPPNANDE CEREMONIELL CACAO
Vi vill bjuda in dig till en hjärtöppnande Cacaoceremoni med Moder jords magiska plantmedicin – den ceremoniella cacaon. Hon hjälper dig att komma tillbaka till din essens och följa ditt hjärta och få kontakt med all den kärlek, visdom och ljus som finns inom dig.

SENSING YOGA
Tillåt dig att landa in i dig själv med Sensing Yogans tillåtande, inkännande, naturliga, frigörande rörelser som kan hjälpa dig att landa mjukt i dig själv och uppleva kärlek inifrån och ut, på din kropps villkor.

TRANFORMATIONAL BREATHWORK
Med hjälp ditt magiska andetags frigörande, läkande, transformerande kraft får du möjlighet att släppa taget om allt som håller dig tillbaka för att du ska kunna omfamna din fulla essence – din kärlek, ditt ljus och allt det du redan är.

HEALING SOUNDS
Du kommer få uppleva frekvensen av läkande ljud och vibrationer som tar dig tillbaka balans och harmoni. De helande vibrationerna hjälper dig att släppa på blockeringar fysisk, mentalt, emotionellt och spirituellt.

 

Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och nyfiket hjärta.

Med extra kärlek och omsorg gällande transformational breathwork – för dig som är gravid, har högt blodtryck, historia av strokes, hjärtattack eller epilepsi. Hör av dig till oss innan på info@earthheartsisters.com så kan vi ge dig individuella råd på plats så du kan få ut mesta möjliga av den här välgörande upplevelsen.

Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och nyfiket hjärta.

 

Här får du känna dig trygg, omfamnad och hållen så du kan tillåta dig kan släppa taget om krav, förväntningar, begränsningar och rädslor för att bjuda in mer tillit, trygghet, liv, glädje, harmoni och kärlek i livet.

Vi tror att du utvecklas och blomstrar som mest när du känner dig trygg, hållen och när du tillåts att vara allt det fantastiska som är DU♡

 

Varmt välkommen till en magisk heldag med kärlek, läkning och magi för kropp, sinne & själ.
Vi ser så mycket fram emot att uppleva denna dag med dig.

 

Med värme och kärlek♡
Gabriella & Cecilia

”Låt inte rädslorna i ditt huvud föra dig på villovägar. Låt istället drömmarna i ditt hjärta visa dig vägen”