SOULFUL RETREAT

~ COME HOME AND COME ALIVE ~

Äntligen kan vi dela med oss av det som vi så länge längtat efter.

27-29 augusti bjuder vi in till en drömmig sensommarhelg av stillhet, connection, frihet, natur, återhämtning, rörelse, kravlöshet, kärlek, och påfyllning.

I vårt soulful space kan du släppa vardag och prestation och hitta hem till lugnet och vilsamheten inom dig, där du är grundad i kärlek. Från den här stilla platsen föds livsglädje, inspiration och aliveness.

Vi kommer uppleva sessioner både i stillhet och i rörelse, samt utforska frigörande, inkännande övningar som hjälper dig att landa in i din kropp och ditt hjärta, släppa taget och blomma ut.

Vi möts på en lantlig, idyllisk plats med skog, sjöar och ett vilsamt lugn. Här kan du komma till ro, andas fullt ut och vila och njuta av naturens lugn och skönhet.

Du kommer få uppleva
Olika former av ljuvlig sensing yoga, magiska meditationer, 5 senses journey & sound healing, guidad frigörande dans, soulful silence, heartful sharings, earthing, shaking, samt olika typer av inkännande och utforskande övningar. Du kommer även ha fri tid till att bara vara, bada, promenera, vila.

Våra sessioner kommer hållas både ute i naturen och inne på det härliga loftet med högt i tak och fantastisk utsikt över sjöarna och naturen.

Vi önskar att du kommer känna dig
Omhändertagen, grundad, connectad, älskad, sedd, fri, levande, avslappnad, hållen, kravlös, lugn, påfylld, inspirerad och kanske lite lekfull och härligt vild.

Vår intention är
Att mötas hjärta mot hjärta i tillåtelse, kärlek och gemenskap. Vi önskar att du ska landa in i stillhet och hitta hem till den visdom som bor inom dig. Vi vill se din själ komma till ro, väckas till liv och fyllas på med det den längtar efter så att du kan blomstra och lysa ditt ljus fullt ut!

Datum och tid 
Vi möts: Fredag 27/8 kl. 17.00
Vi skiljs: Söndag 29/8 kl. 15.00

Mat 
Härliga veganska/vegetariska måltider som är omsorgsfullt tillagade av kocken från noggrant utvalda närproducerade råvaror

Logi
Del i dubbelrum eller enkelrum med egen ingång och naturen precis utanför dörren

Investering 
3990 kr för del i dubbelrum
4390 kr för enkelrum

Anmälningsavgiften är 1500 kr och resterande summa betalas 30 dagar innan ankomst.

Följande ingår
– Naturnära boende
– Närande, omsorgsfullt tillagade måltider
– Magiska sessioner
– Kärleksgåvor
– Naturens magi
– Gemenskap
– Upplevelser för livet

Bokning
Boka din plats genom att maila soulfulretreatsweden@gmail.com
Vi har begränsat antal platser. Varmt välkommen med din bokning.
Bokningsvillkor

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Kom som du är och njut av att uppleva och berikas.

Adress och transport
Sju Sjöar
Brännared Holmen 3
519 97 Öxnevalla

Denna underbara plats ligger drygt en timmas bilfärd från centrala Göteborg. Kör du bil och kan tänka dig sällskap så meddela gärna oss så vi kan samordna samåkning. Åker du kollektivt så är Sundholmen eller Horred närmaste hållplats, därifrån kan vi ordna upphämtning.

Frågor rörande COVID-19?
Vi ser till att du känner dig trygg och kan njuta till fullo av din vistelse. Kontakta oss om du är osäker eller har frågor.

 

 

Om Erica

Jag är så innerligt tacksam att ha Erica mitt liv. Hon är så otroligt mjuk och kärleksfull och samtidigt så kraftfull. Hon brinner för att guida andra till att leva ett härligt liv där vi skapar i glädje och flow. Med sitt inkännande hjärta och sin ljuva röst får hon människor att få känna sig hållna, fria och levande.

Vi ser fram emot att få mötas

Vi ser fram emot att hålla sacred space för dig och uppleva magiska stunder tillsammans.

Med kärlek och värme,

Erica & Gabriella