Skip to main content

COMING HOME –  MED FRIGÖRANDE BREATHWORK, SENSING & SOUND♡

Varmt välkommen till en kväll där du får möjlighet att landa in i dig själv och fylla på kropp, hjärta och själ med hjälp av naturliga, kärleksfulla rörelser, den inneboende kraften i ditt magiska andetag tillsammans med läkande ljud och vibrationer.

En stund där du får möjlighet att komma tillbaka hem – till dig själv, och i kontakt med allt.

En upplevelse där du får landa in i dig själv, släppa kontrollen och ta emot livets flöde av tillit och kärlek♡

När: Torsdag 25 april kl. 18.30

Plats: Lunakliniken, Energigatan 15C Kungsbacka

Anmälan: cecilia@earthheartsisters.com

Investering: 395:- betalas via swish på plats


SENSING YOGA
Vi inleder med att landa in i oss själva med Sensing Yogans tillåtande, inkännande, naturliga, frigörande rörelser som kan hjälpa dig att landa mjukt i dig själv och uppleva kärlek inifrån och ut, på din kropps villkor.

TRANFORMATIONAL BREATHWORK
Med hjälp ditt magiska andetags frigörande, läkande, transformerande kraft får du möjlighet att släppa taget om allt som håller dig tillbaka för att du ska kunna omfamna din fulla essence – din kärlek, ditt ljus och allt det du redan är.

HEALING SOUNDS
Du kommer få uppleva frekvensen av läkande ljud och vibrationer som tar dig tillbaka balans och harmoni. De helande vibrationerna hjälper dig att släppa på blockeringar fysisk, mentalt, emotionellt och spirituellt.

 

Här får du känna dig trygg, omfamnad och hållen så du kan tillåta dig kan släppa taget om krav, förväntningar, begränsningar och rädslor för att bjuda in mer tillit, trygghet, liv, glädje, harmoni och kärlek i livet.

Vi tror att du utvecklas och blomstrar som mest när du känner dig trygg, hållen och när du tillåts att vara allt det fantastiska som är DU.

 

Med extra kärlek och omsorg – för dig som är gravid, har högt blodtryck, historia av strokes, hjärtattack eller epilepsi. Hör av dig innan på cecilia@earthheartsisters.com så jag kan ge dig individuella råd på plats så du kan få ut mesta möjliga av den här välgörande upplevelsen.

Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och nyfiket hjärta.

Varmt välkommen till en stund med kärlek, läkning och magi för kropp, sinne & själ.

Jag ser så mycket fram emot att uppleva stunden med dig.

Med värme och kärlek♡

Cecilia

Fall in love with the process of becoming the very best version of yourself