EVENTS

Magiska stunder för din kropp, sinne, hjärta & själ

HEARTFUL SENSING SUNDAY♡

Längtar du efter en magisk stund för kropp, hjärta och själ. Varmt välkommen till en guldstund för dig själv där du får möjlighet att omfamna dig själv och bära med dig kärlek, harmoni och en vacker känsla in i vardagen.
Vi vill bjuda in dig till en härlig upplevelse för alla sinnen. Vi möts i energin från årets första fullmåne och du kommer få möjlighet att landa i hjärtat och sätta intention i hjärtöppnande Cacaoceremoni, uppleva ljuvlig Sensing Yoga med tillåtande, inkännande, naturliga, frigörande rörelser, Meditation, Shaking, Avslappning med Healing touch, Aromaterapi med hjärtöppnande & grundande eteriska oljor.
Allt i en Kärleksfull och tillåtande atmosfär med likasinnade♡
Här får du känna dig hållen och kan landa mjukt i dig själv och allt vackert du är, och därifrån hitta tillbaka till din inneboende visdom, och den enorma kärlek som finns inom dig och omkring dig. Från den vackra platsen kan du öppna för ännu mera livslust, mening, glädje och liv i livet.
♡ När: Söndag 8 januari kl. 18.00-20.30
♡ Var: Lunakliniken, Energigatan 15C Kungsbacka
♡ Investering: 495:-
Vi tror att du utvecklas och blomstrar som mest när du känner dig trygg, hållen och när du tillåts att vara allt det fantastiska som är DU.
Inga förkunskaper krävs.
Bjud gärna in eller tipsa någon annan du tror skulle njuta av denna stund.
Vi ser så mycket fram emot att uppleva detta tillsammans!
Med värme och kärlek♡

Fall in love with the process of becoming the very best version of yourself