EVENTS

Magiska stunder för din kropp, sinne, hjärta & själ

COMING HOME WITH SENSING, BREATHWORK & SOUND♡

Varmt välkommen att landa in i dig själv och fylla på kropp, hjärta och själ med hjälp av naturliga, kärleksfulla rörelser, den inneboende kraften i ditt magiska andetag tillsammans med läkande ljud och vibrationer.

Vi bjuder vi in dig en stund där du får möjlighet att komma tillbaka hem – till dig själv, och i kontakt med allt♡

 

SENSING YOGA
Vi inleder med att landa in i oss själva med Sensing Yogans tillåtande, inkännande, naturliga, frigörande rörelser som kan hjälpa dig att landa mjukt i dig själv och uppleva kärlek inifrån och ut, på din kropps villkor.

TRANFORMATIONAL BREATHWORK
Med hjälp ditt magiska andetags frigörande, läkande, transformerande kraft får du möjlighet att släppa taget om allt som håller dig tillbaka för att du ska kunna omfamna din fulla essence – din kärlek, ditt ljus och allt det du redan är.

HEALING SOUNDS
Du kommer få uppleva frekvensen av läkande ljud och vibrationer som tar dig tillbaka balans och harmoni. De helande vibrationerna hjälper dig att släppa på blockeringar fysisk, mentalt, emotionellt och spirituellt.

 

Här får du känna dig trygg, omfamnad och hållen så du kan tillåta dig kan släppa taget om krav, förväntningar, begränsningar och rädslor för att bjuda in mer tillit, trygghet, liv, glädje, harmoni och kärlek i livet.

 

När: Torsdag 21 september kl. 18.30-20.30

Plats: Skårs Gård, Förlandavägen 181, 439 75 Fjärås

Anmälanwww.growbygabriella.com/anmalan

Investering: 395:- betalas via swish på plats

Ta gärna med: ta på dig sköna kläder, vattenflaska, ev. en sjal att lägga över ögonen till avslappningen i slutet. Kanske även skrivblock om penna om du tycker om att skriva tankar eller insikter som kommer när du får en stund att lyssna inåt♡

 

Med extra kärlek och omsorg – för dig som är gravid, har högt blodtryck, historia av strokes, hjärtattack eller epilepsi. Hör av dig till oss innan på info@growbygabriella.com så kan vi ge dig individuella råd på plats så du kan få ut mesta möjliga av den här välgörande upplevelsen.

 

Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och nyfiket hjärta.
Bjud gärna in eller tipsa någon annan du tror skulle njuta av att uppleva denna stund.

 

Varmt välkommen till en stund med kärlek, läkning och magi för kropp, sinne & själ.
Vi ser så mycket fram emot att uppleva stunden med dig.

 

Med värme och kärlek♡

Gabriella & Cecilia

Fall in love with the process of becoming the very best version of yourself