Skip to main content

HOLISTISK COACHNING

How you love yourself is how you teach others to love you

 

HOLISTISK COACHNING

How you love yourself is how you teach others to love you

 

HOLISTISK

COACHING

How you love yourself is how you teach others to love you

Holistisk coaching

Hälsan och kärleken börjar inifrån – jag finns här för dig som längtar efter att skapa det livet du vill leva, fördjupa kärleken till dig själv och uppleva ännu mer glädje och flow i livet.

Du har redan allt du behöver inom dig och det handlar inte om att du ska förändra den du är – utan snarare om att du ska hitta hem, och hitta tillbaka till den du är innerst inne.

Vi kommer prata om hur vi kan skapa hälsa och välmående inifrån och ut med ett holistiskt synsätt på hälsa- där kropp & själ hänger samman. Tillsammans utforskar vi verktyg och övningar för att möta livet, dig själv och omvärlden på ett nytt sätt. Hur nycklar som Acceptans och Tillit kan hjälpa oss att flöda med livet istället för att kämpa emot det. Vi utmanar begränsande tankemönster som hindrar dig från att leva det livet du vill leva.

Du får öva dig på att lyssna inåt- med självkärlek, självkännedom och självmedkänsla.

Min önskan är att guida dig på resan att älska dig själv fullt ut, inse att du föddes fulländad och lita till den otroliga kraft och potential som finns inom dig och att du är värdig att leva det livet du drömmer om.

Med kärlek och värme guidar jag dig på vägen att våga följa ditt hjärta, tillåta dig att skina hela ditt ljus och följa det som får dig att känna dig fri och levande.

Jag tror på dig.

 

Just nu har jag inte möjlighet att ta emot fler coachingklienter.

Du får gärna skicka en intresseanmälan till: info@growbygabriella.com

 

Fall in love with the process of becoming the very best version of yourself