YOGAUTBILDNING

En utbildning om yogan, kärleken och livet

YOGAUTBILDNING

En utbildning om yogan, kärleken och livet

SENSING HATHA & LIFE 200 H –
En utbildning om yogan, kärleken & livet

 

 • När: UPPSTART 17-18/9 2022. Övriga datum 15-16/10, 12-13/11, 3-4/12,
  7-8/1, 3-5/2, 4-5/3, 25-26/3, 22-23/4 & 13-14/5
 • Tid: Lör 8.30-17.00, Sön 8.30-16.00 (OBS! Även fredag helgen 3-5/2 kl 16.00-20.00)
 • Pris: 36 800 kr, varav anmälningsavgift 4 000 kr
  Möjlighet till delbetalning: 36 800 kr varav 4000 kr i anmälningsavgift. Därefter 8250 kr uppdelat på 4 betalningar (33 000 kr + 4000 kr = 37 000 kr). Ange på anmälan om ni vill dela upp. Sista inbetalning december 2022

 

SENSING HATHA & LIFE

200 H – En utbildning om yogan, kärleken & livet

 

 • När: Uppstart 17-18 september 2022.
  Övriga datum 15-16/10, 12-13/11, 3-4/12,
  7-8/1, 3-5/2, 4-5/3, 25-26/3, 22-23/4 & 13-14/5
 • Tid: Lör 8.30-17.00, Sön 8.30-16.00 (OBS! Även fredag helgen 3-5/2 kl 16.00-20.00)
 • Pris: 36 800 kr, varav anmälningsavgift 4 000 kr
  Möjlighet till delbetalning: 36 800 kr varav 4000 kr i anmälningsavgift. Därefter 8250 kr uppdelat på 4 betalningar (33 000 kr + 4000 kr = 37 000 kr). Ange på anmälan om ni vill dela upp. Sista inbetalning december 2022.

Om utbildningen

En utbildning om yogan, kärleken och livet

Välkommen till en yogautbildning om hela livet. För dig som vill leva det livet du innerst inne längtar efter. För dig som vill lära känna dig själv, hitta din inre röst och finna modet att följa ditt hjärta.

I balans mellan öst och väst, med yogans över 5000 år vackra livskunskap och den senaste forskningen erbjuder vi olika verktyg och övningar för att skapa hälsa & välmående inifrån och ut.

En yogautbildning utöver det vanliga med utgångspunkt i din personliga resa. I kärlek till dig själv, i balans och välmående för kropp & själ. Vi utgår ifrån en holistisk syn på hälsa och vårt naturliga sätt att leva. Med inspiration från naturfolk, djur och små barn hittar vi tillbaka till hur vi är ämnade att vara i rörelse och vila.

Med grunden i Sensing Yogans synsätt kommer vi mjukt att guida dig in till din egen inre guide där du kan hitta tillbaka till självläkning, balansera ditt nervsystem, höja tonen på din vagusnerv, minska inre stress, utsöndra kärlekshormonet oxytocin och det största av allt – du får möjlighet att blicka inåt och hitta till skatten vi alla bär inom oss.

Vi lämnar prestation och prestige och träder in i tillåtande rörelser med mjuka, naturliga, flöden på din kropps villkor – kärlek inifrån och ut.

Du kommer få ta del av vacker yoga- & livskunskap, olika former av ljuvlig sensing yoga, magiska meditationer, balanserande andningsövningar, grundande skogsbad, helande sound healing, läkande havening, hjärtöppnande cacaoceremoni, innerliga sharings och mycket mer, att uppleva tillsammans med likasinnade i en varm och tillåtande atmosfär.

Vi erbjuder gedigen kunskap och hjälpsamma verktyg både för din personliga och själsliga utveckling och för dig som har en önskan om att bli yogalärare.

Välkommen till en yogautbildning om hela livet. Om yogans vackra livsfilosofi, om kroppen, om sinnet, om livet och om kärleken till dig själv, de omkring oss och till planeten vi bor på.

 

 

Några ord från våra tidigare deltagare

”Det här är det största jag gjort i mitt liv, förutom att ha fått barn.

Är alldeles överväldigad över hur mycket denna tid har givit mig, vilken gåva det är att ha fått omslutas av er värme och trygga och kärleksfulla ledarskap längs min livsväg och personliga utvecklingsresa.

Det är helt klart också den bästa gåva jag har kunnat ge mig själv för att komma i fas med livet, balansera och hela mig själv, fylla på inifrån och ut eller uppifrån och ned. Förut hade jag kanske mer materiellt utåt sett men det var tomt inuti. Nu känner jag mig rik i mitt inre, tillfreds med livet och känner en helt annan inre frid. ”
– Maria T, deltagare ”Sensing Hatha & Life”, 21-22

 

”Varje helg har varit som att åka på retreat, en lyxhelg bara för mig själv varje månad! Jag kommer verkligen att sakna att ha ett community där man träffas på riktigt och pratar på riktigt. Det jag är mest nöjd med är nog själva utformningen av utbildningen att den handlar om yoga, kärlek och livet. Mest tacksam är jag kanske över att under hela utbildningen ha fått känna mig hållen och att ha fått vara i vår cirkel med den underbara energin vi har skapat tillsammans.”
– Maria S, deltagare ”Sensing Hatha & Life”, 21-22

Beskrivning av utbildningen

Yogafilosofin rymmer inte bara befriande andningstekniker, meditation och härliga yogapositioner. Denna över 5 000 år gamla visdom är så obeskrivligt vacker och sammanfattar hela essensen av livet. Ni kommer få ta del av yogans livskunskap och med den som stöd påbörja en egen resa där du får finna din sanning, lyssna till din själs röst och följa ditt hjärta.

Du kommer få utforska hur du kan applicera yogan på livet utanför mattan. Hur du kan ”leva yoga” med alla de lärdomar och insikter vi får med oss för att möta livet, dig själv och omvärlden på ett helt annat sätt. Hur du kan leva i kärlek, acceptans och tillit och hur du kan börja skapa det livet du vill leva.

Vi kommer prata om hur vi kan skapa hälsa och välmående inifrån och ut med ett holistiskt synsätt på hälsa där kropp & själ hänger samman. Genom personlig utveckling och mental träning tittar vi på tankemönster & beteenden och vad vi kan göra för att höja vår energi och vår frekvens.

Du får öva dig på att lyssna inåt, med självkärlek, självkännedom och självmedkänsla. En spännande och lärorik resa fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Med kunskap och insikt om vårt chakrasystem kan vi förstå oss själva bättre, hitta balans i livet och öka vår livskraft – pranan.

Vi kommer utforska olika sätt att växla mellan sympatiska och parasympatiska delarna av nervsystemet och du kommer få ta del av kunskap och tips om hur du kan höja tonen på din viktiga vagusnerv.

Med hjälp av den senaste forskningen om hur våra kroppar är designade att vara i rörelse och i vila landar vi tillbaka till naturliga medfödda rörelser som hjälper till att lösa upp inre stress, lugna nervsystemet och hjälpa kroppen tillbaka till homeostas och självläkning.

Vi kommer utforska stillhet och återhämtning genom olika typer av meditationer, andningsövningar, havening, rogivande och påfyllande skogsbad och vila till ljudet av sound healing.

Du får kunskap om hur vår kost kan stötta oss fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt, och möjlighet att utforska din väg att fylla på dig själv inifrån.

Utöver Sensing Hathayoga få du ta del av kunskap och helt underbara yogaklasser från både Sensing Yoga, Sensing Yin och Sensing Rest.

En av utbildningshelgerna går helt i Ayurvedans tecken tillsammans med vår gästlärare Eva Sundén. Där får du en introduktion och kunskap om yogans systerlära Ayurvedan. Du kommer få med dig härliga ayurvediska tips och kunskap för att bättre lära känna dig själv för att skapa balans i livet utifrån din dosha. Denna helg motsvarar utbildningen ”Ayurveda steg 1”.

Du kommer även att få en lektion i Skador & tillstånd med Peter Mattsson som kommer att ge många aha-uppleverlser om våra kroppar och dess funktion.

Vi kommer utforska balansen mellan stillhet och rörelse, själen och egot, maskulint och feminint.

Yogans livsvisdom, modern vetenskap och meningsfulla samtal balanseras med skratt, tårar, lekfullhet och lätthet. Vi växer tillsammans i utmaningar, får möta oss i självkärlek och omfamna oss där vi är.

Du som har en önskan om att ge yogan vidare kommer få redskap, kunskap och stöttning för att hitta din väg som yogalärare.

Utbildningens innehåll:

 • Yogafilosofin – läran om livet – den 8-faldiga vägen
 • Balansen mellan livskunskap och tusenårig visdom från öst, och nutida vetenskap & forskning från väst
 • Naturligt och holistisk synsätt på kropp och själ
 • Personlig utveckling – verktyg och övningar för mentalt och själsligt växande. Hur vi kan höja vår energi och vår frekvens
 • Genomgång och reflektion kring vårt chakrasystem – en personlig resa genom våra chakran för att skapa balans och helhet
 • Sensing Hatha & Sensing yogans grunder, naturliga, flödande, frigörande, läkande rörelser på kroppens villkor.
 • Introduktion till Sensing Yin & Sensing Rest
 • Meditation och andningstekniker
 • Sound healing, skogsbad, cacaoceremoni och andra underbara upplevelser för kropp & själ
 • Havening
 • Gedigen kunskap om vårt nervsystem och vår viktiga vagusnerv. Enkla, läkande verktyg och tekniker för att kunna höja tonen på vagusnerven och balansera vårt nervsystem
 • Kroppens anatomi och biomekanik – ny forskning om våra kroppar och dess uppbyggnad
 • Kunskap om hur vi lär ut säker yoga för att skydda oss själva och ev. framtida elever från skador
 • En övergripande föreläsning om Kroppen och dess funktion vid olika medicinska tillstånd med chans till olika frågor från er
 • Kunskap om kostens betydelse – hur vi kan utveckla och stärka vårt immunförsvar och vårt mående fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt
 • En hel helg i yogans systerlära Ayurveda – med kunskap om dagliga rutiner, mat, kryddor & örter mm utifrån din unika dosha
 • Kunskap och verktyg för att kunna gå ut och undervisa egna yogaklasser

Vem passar utbildningen för:

Den här utbildningen är för alla, inget krav på tidigare erfarenheter krävs. Det som är viktigare är att vi kan mötas med ett öppet sinne och ett varmt hjärta.

Den här resan är:

 • För dig som vill jobba med din personliga utveckling och få vertyg för att må så bra som möjligt i kropp & själ
 • För dig som vill fördjupa och förändra din egen yogapraktik utifrån din unika kropps villkor
 • För dig som vill ta del av yogans fantastiska livsfilosofi för att hitta ett varmare förhållningssätt till dig själv och din omvärld
 • För dig som vill utforska ett naturligt holistiskt synsätt för att må så bra som möjligt fysiskt & mentalt
 • För dig som vill arbeta som yogalärare och ge yogan vidare till fler som längtar efter härliga, naturliga, flödande, läkande rörelser

Intyg och Certifiering

För att du ska få ut det mesta möjliga på din personliga resa, kommer du att få lättare uppgifter att reflektera över under utbildningens gång. Precis som i vår yogapraktik på mattan är detta bortom prestation och prestige, och istället en fin möjlighet och hjälpsamt verktyg till ditt personliga växande.

Efter fullgjord utbildning får du ett intyg på att du gått utbildningen i Sensing Hatha & Life 200 h.

Efter många års erfarenhet av att leda yogautbildningar har vi aktivt valt att inte tillhöra Yoga Alliance, utan har istället skapat vår egen certifieringsstandard för att du ska känna dig helt trygg i att vi enbart arbetar med personer som uppfyller våra höga krav på kvalitét i kunskap och varma trygga sätt att möta människor.
Vår certifiering är ytterligare ett verktyg för att ni ska känna er trygga i att kunna gå ut och undervisa era framtida yogaelever efter fullgjord utbildning.
Certifieringen är frivillig och fås genom att utföra ett prov där du undervisar en kortare klass i Sensing hathayoga.

Ord från våra deltagare

"Detta är en av de bästa investeringar jag gjort för mig själv. Så mycket visdom, värme och kärlek som hjälper mig att finna energi och balans på min livsväg som på så sätt kan få spridas vidare. Är så tacksam för att jag fick möjlighet att vara med på den här resan."

Maria, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna utbildning till alla som funderar på en yogautbildning. Denna form av yoga är tillåtande, inkännande och helt magisk. Den är verkligen något helt annat än det vi är vana med, här är det fokus på känslan i kroppen och inte hur kroppen ser ut från utsidan. Denna tillåtande form har fått mig att yoga varje dag, jag känner in och njuter av varje stund, och då har jag älskat vanlig yoga med men alltid fallit ur min praktik nu och då, detta går på automatik i vardagen, jag vill rikta ett STORT tack till Gabriella och Mia som skapat och håller detta space, jag är er evigt tacksamma för att ni fört in detta i mitt liv!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att hoppa på denna vilsamma utbildning om livet. Att komma till Lunakliniken en helg i månaden är som att komma till ett mysigt retreat samtidigt som man lär sig oerhört mycket om hälsa och välmående. Yogalärare eller ej. Jag rekommenderar ALLA jag känner (oavsett ålder) att gå denna utbildning. Tack Mia och Gabriella!"

Marie, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna kurs till alla som känner sig dragna. Med glädje åker jag från Gävle till Göteborg en gång i månaden, jag visste när jag började att detta skulle ta mig på en livs resa, men att det skulle öppna upp så mycket som det gjort kunde jag aldrig ana. Jag vill med hela mitt hjärta rekommendera denna kurs och jag vågar lova att det kommer lyfta ditt liv till en ny medvetandenivå, om du bara tillåter.
Jag är så glad för att jag vågade lyssna till mitt hjärta som sa JA!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Kan varmt rekommendera denna utbildning! Kunskap och vetenskap i perfekt kombination med filosofi, intuition och rörelse. Med framför allt - kärlek. Mia och Gabriella är fantastiska!"

Jessica, deltagare 2021-2022

"Jag är så glad att jag valde att vara med och göra detta för mig själv.
Så mycket kärlek och så mycket visdomar och kunskap vi får med oss på så många plan. Känner mig så hållen i detta vackra space som ni har skapat. Vi alla som är med får så fina redskap att se på oss själva, våra relationer och hela livet på lite nya och ögonöppnande sätt. Ni har skapat en utbildning med så mycket omsorg om detaljerna där alla sinnena får vara med och vi verkligen blir stärkta att vi själva sitter inne med de mesta svaren på våra egna liv. Bara vi lär oss att lyssna och titta in till oss själva. Jag är så tacksam till er som skapat denna möjlighet att få växa och utvecklas med likasinnade."

Mialotta, deltagare 2021-2022

"Detta är en av de bästa investeringar jag gjort för mig själv. Så mycket visdom, värme och kärlek som hjälper mig att finna energi och balans på min livsväg som på så sätt kan få spridas vidare. Är så tacksam för att jag fick möjlighet att vara med på den här resan."

Maria, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna utbildning till alla som funderar på en yogautbildning. Denna form av yoga är tillåtande, inkännande och helt magisk. Den är verkligen något helt annat än det vi är vana med, här är det fokus på känslan i kroppen och inte hur kroppen ser ut från utsidan. Denna tillåtande form har fått mig att yoga varje dag, jag känner in och njuter av varje stund, och då har jag älskat vanlig yoga med men alltid fallit ur min praktik nu och då, detta går på automatik i vardagen, jag vill rikta ett STORT tack till Gabriella och Mia som skapat och håller detta space, jag är er evigt tacksamma för att ni fört in detta i mitt liv!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att hoppa på denna vilsamma utbildning om livet. Att komma till Lunakliniken en helg i månaden är som att komma till ett mysigt retreat samtidigt som man lär sig oerhört mycket om hälsa och välmående. Yogalärare eller ej. Jag rekommenderar ALLA jag känner (oavsett ålder) att gå denna utbildning. Tack Mia och Gabriella!"

Marie, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna kurs till alla som känner sig dragna. Med glädje åker jag från Gävle till Göteborg en gång i månaden, jag visste när jag började att detta skulle ta mig på en livs resa, men att det skulle öppna upp så mycket som det gjort kunde jag aldrig ana. Jag vill med hela mitt hjärta rekommendera denna kurs och jag vågar lova att det kommer lyfta ditt liv till en ny medvetandenivå, om du bara tillåter.
Jag är så glad för att jag vågade lyssna till mitt hjärta som sa JA!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Kan varmt rekommendera denna utbildning! Kunskap och vetenskap i perfekt kombination med filosofi, intuition och rörelse. Med framför allt - kärlek. Mia och Gabriella är fantastiska!"

Jessica, deltagare 2021-2022

"Jag är så glad att jag valde att vara med och göra detta för mig själv.
Så mycket kärlek och så mycket visdomar och kunskap vi får med oss på så många plan. Känner mig så hållen i detta vackra space som ni har skapat. Vi alla som är med får så fina redskap att se på oss själva, våra relationer och hela livet på lite nya och ögonöppnande sätt. Ni har skapat en utbildning med så mycket omsorg om detaljerna där alla sinnena får vara med och vi verkligen blir stärkta att vi själva sitter inne med de mesta svaren på våra egna liv. Bara vi lär oss att lyssna och titta in till oss själva. Jag är så tacksam till er som skapat denna möjlighet att få växa och utvecklas med likasinnade."

Mialotta, deltagare 2021-2022

Lärarna: 

Huvudlärare Gabriella Eriksson, Jag har under hela mitt liv haft ett stort hälsointresse och har en stor passion för det som får oss att må bra inifrån och ut. De senaste åren har jag verkligen utforskat på djupet hur vi kan ge oss själva förutsättningar att må så bra som möjligt i kropp & själ.

Jag arbetar idag som yogalärare och holistisk coach samt har pedagogisk omsorg för en liten grupp barn inklusive mina egna. Jag älskar att röra min kropp och att fylla kropp och själ med allt som får mig att känna mig levande, vara i naturen, gå barfota, dansa, bada, omge mig med fina människor, vackra möten och innerliga samtal och vill leva livet fullt ut medan jag vandrar här på jorden. Jag har en stor förkärlek till grön näringsrik mat, mitt hjärta klappar för våran jord och jag strävar efter att leva ännu mer i samklang och harmoni med den.

Jag har blivit helt förälskad i Sensing yogan och allt den bidrar med för kropp och själ genom sina härliga, naturliga, flödande, läkande rörelser. Med hathayogan i grunden, tillsammans med yogans vackra livsfilosofi, den holistiska synen på hälsa och nu med Sensing yogan som en ytterligare pusselbit är jag så otroligt tacksam för alla vackra verktyg jag fått för hälsa och välmående.

För mig är yogan hela livet, att möta mig själv och de omkring mig med kärleksfulla ögon och medkänsla. Att hela tiden lyssna inåt för att kunna göra val som går i linje med mitt hjärta. Att dela med mig av alla helt fantastiska och livsförändrande tankesätt och verktyg som har tagit mig till en plats i livet som jag älskar mer än någonsin!

Jag känner mig så upprymd, uppfylld och tacksam av att få möjlighet att dela med mig av det till er.

Min eviga, brinnande nyfikenhet på livet och hur vi kan må så bra som möjligt i kropp och själ har lett mig till flera olika yogautbildningar både inom Hathayoga och givetvis Mias underbara Sensing yogautbildningar, Sensing Yin, Sensing Vagus m fl. Jag har också gått kurser inom exempelvis ayurveda, psykologi, personlig träning, raw food, holistisk coaching, Reiki healing och nu senast har jag njutit av att lära mig ännu mer om ceremoniell cacao och sound healing och dess magiska effekter på kropp & själ. Ju mer jag utforskar, ju mer inser jag att det finns att lära. Jag älskar att få utvecklas och öppna upp för nya synsätt och dimensioner av livet, och jag både hoppas och tror att jag kommer få behålla fascinationen och nyfikenheten livet ut.

Jag tror vi har något att lära i varje möte, i alla situationer och relationer. Mina största lärare i livet är mina barn Juni 9 år & Tilde 6 år som dagligen påminner mig om vad som är viktigt i livet.

 

Mia om Gabriella: Våra vägar korsades så sent som hösten 2020 då vi ringde om varandra ett par gånger. Jag kom då till Gabriellas röstsvar och där och då kände jag att – henne vill jag lära känna! Jag blev geniunt tagen av hennes röst och hennes godhet bara genom ett röstsvar. På den vägen är det som det så fint heter och efter vårat första personliga möte så visste jag att vi skulle arbeta ihop. Gabriella har en sådan djup kärlek för allt på denna planeten. Hon ser allt det goda i alla och naturen är henne lika kär som något annat. Att vara medskapare på den här utbildning med henne känns så naturligt och så rätt på alla sätt.

“The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away”

Lärare Mia Elmlund, Jag har med mina över 20 års erfarenhet av yoga som utövare och 15 år som lärare samlat på mig många olika tekniker, verktyg och terapier. Jag började min livsresa i slutet av 90-talet med en stark yogapraktik genom Power-, vinyasa- och Ashtangayoga. Dessa former gav mig energi och glädje och öppnade upp en helt ny värld för, där jag fann något att hålla fast vid, något som jag kunde identifiera mig, något som tog mig bort från vardagen som inte alltid kändes så behaglig att vara i. Dessa yogaformer bidrog som sagt till mycket styrka och glädje, men även till att slita mycket på min kropp och till slut bryta ner den med mycket smärta och en utmattningsdepression, då jag har en överrörlighetsproblematik (EDS) i grunden.

2008 Jag startade upp ett yogaställe, först hemma och 2010 i en större lokal. Där var drömmen att föra samman likasinnade och kunna erbjuda en oas att få vistas i och läkas. Tanken var god och många var de som kom och bidrog till att uppfylla min dröm. Det var sju intensiva år där många lärare och elever kom i min väg. Jag fick tillfället att driva en lunchservering, vara delaktig i att skriva en kokbok, arbeta med underbara lärare från Sverige och långt utanför. Jag fick träffa så många oerhört intressanta och härliga människor. Men det var även de åren som gjorde att jag blev svårt sjuk och till slut blev tvungen att sälja av mitt livsverk.

När jag ser på min resa så här i efterhand så är det i första hand jag själv och mitt driv som både fört mig framåt och även det som bidragit till att göra mig sjuk. Jag har alltid haft en enorm prestation och prestige inom mig. En vilja att alltid göra mitt bästa även om det har varit att gå långt över mina gränser. Det är den problematiken som gjort mig till den jag är idag. Insikten om det, har bidragit till önskan att kunna erbjuda något annat som lärare idag när jag kliver upp på min matta framför dig.

Idag mår jag bra och anledningen till det är att Sensing Yogan kom in i mitt liv mars 2018. Denna yoga med en hel värld av rörelsefrihet, naturlighet, oxytocin-frigörande tekniker, lätthet och kärlek. Jag hade bestämt mig för att sluta med yogan och framförallt att sluta utbilda personer som själva ville ge sig in på yogans underbart snirkliga och magiska vägar. Jag hade bestämt mig för att lägga ner helt och hållet – men universum ville något annat och här är jag fortfarande idag!

Mitt bidrag till utbildningen kommer att vara att ge min egen erfarenhet tillsammans med senaste forskningen av vad olika rörelsemönster gör för olika kroppar. Vi är inte lika och ska därför inte heller praktisera lika på mattan.

Jag har gått två olika 200 h hathayogautbildningar. Tagit många olika workshops och kortare pågyggnadsutbildningar. Utbildad Ayervedisk yogamassör samt Svensk klassisk massör. Utbildad inom Access Bars, Body Sensing Yoga och Gentle Somatic Yoga. Fast livet i sig har nog varit min största utbildning och det jag helst skulle vilja rama in och sätta upp på väggen.

Gabriella om Mia: Tacksamheten för den här fina vackra människan som vill ge vidare den gåva och läkning hon funnit i Sensing yogan för att hjälpa så många som möjligt. Din ovillkorliga kärlek och fina intention i allt du gör är bortom ord. Det är en sådan ynnest att få samskapa den här utbildning tillsammans med dig.

Lärare Mia Elmlund, Jag har med mina över 20 års erfarenhet av yoga som utövare och 15 år som lärare samlat på mig många olika tekniker, verktyg och terapier. Jag började min livsresa i slutet av 90-talet med en stark yogapraktik genom Power-, vinyasa- och Ashtangayoga. Dessa former gav mig energi och glädje och öppnade upp en helt ny värld för, där jag fann något att hålla fast vid, något som jag kunde identifiera mig, något som tog mig bort från vardagen som inte alltid kändes så behaglig att vara i. Dessa yogaformer bidrog som sagt till mycket styrka och glädje, men även till att slita mycket på min kropp och till slut bryta ner den med mycket smärta och en utmattningsdepression, då jag har en överrörlighetsproblematik (EDS) i grunden.

2008 Jag startade upp ett yogaställe, först hemma och 2010 i en större lokal. Där var drömmen att föra samman likasinnade och kunna erbjuda en oas att få vistas i och läkas. Tanken var god och många var de som kom och bidrog till att uppfylla min dröm. Det var sju intensiva år där många lärare och elever kom i min väg. Jag fick tillfället att driva en lunchservering, vara delaktig i att skriva en kokbok, arbeta med underbara lärare från Sverige och långt utanför. Jag fick träffa så många oerhört intressanta och härliga människor. Men det var även de åren som gjorde att jag blev svårt sjuk och till slut blev tvungen att sälja av mitt livsverk.

När jag ser på min resa så här i efterhand så är det i första hand jag själv och mitt driv som både fört mig framåt och även det som bidragit till att göra mig sjuk. Jag har alltid haft en enorm prestation och prestige inom mig. En vilja att alltid göra mitt bästa även om det har varit att gå långt över mina gränser. Det är den problematiken som gjort mig till den jag är idag. Insikten om det, har bidragit till önskan att kunna erbjuda något annat som lärare idag när jag kliver upp på min matta framför dig.

Idag mår jag bra och anledningen till det är att Sensing Yogan kom in i mitt liv mars 2018. Denna yoga med en hel värld av rörelsefrihet, naturlighet, oxytocin-frigörande tekniker, lätthet och kärlek. Jag hade bestämt mig för att sluta med yogan och framförallt att sluta utbilda personer som själva ville ge sig in på yogans underbart snirkliga och magiska vägar. Jag hade bestämt mig för att lägga ner helt och hållet – men universum ville något annat och här är jag fortfarande idag!

Mitt bidrag till utbildningen kommer att vara att ge min egen erfarenhet tillsammans med senaste forskningen av vad olika rörelsemönster gör för olika kroppar. Vi är inte lika och ska därför inte heller praktisera lika på mattan.

Jag har gått två olika 200 h hathayogautbildningar. Tagit många olika workshops och kortare pågyggnadsutbildningar. Utbildad Ayervedisk yogamassör samt Svensk klassisk massör. Utbildad inom Access Bars, Body Sensing Yoga och Gentle Somatic Yoga. Fast livet i sig har nog varit min största utbildning och det jag helst skulle vilja rama in och sätta upp på väggen.

Gabriella om Mia: Tacksamheten för den här fina vackra människan som vill ge vidare den gåva och läkning hon funnit i Sensing yogan för att hjälpa så många som möjligt. Din ovillkorliga kärlek och fina intention i allt du gör är bortom ord. Det är en sådan ynnest att få samskapa den här utbildning tillsammans med dig.

Gästlärare – Eva Sundén startade för ca 20 år sedan företaget ”Insikten” och har sedan dess arbetat med att sprida kunskap om hur du når kraft, balans & harmoni i en tillvaro där stress & påverkan utifrån ständigt är med oss. Eva kommer dela med sig av sina kunskaper inom yogans systerlära Ayurveda – läran om livet och hur vi kan leva enligt naturens rytm och skapa hälsa med kunskap om vår personliga dosha, mat, dagliga rutiner, örter, kryddor och kunskap om vem du är i kursen ”Ayurveda steg 1” som ingår i utbildningen.

Gästlärare – Peter Matsson kommer med massor av kunskap och insikter om våra kroppar och hur de fungerar i rörelse och i vila.

Jag är utbildad osteopat och arbetar dagligen med människor och deras olika problematiker när det kommer till kroppar. Jag har även många andra terapier på mitt cv såsom fascia utbildningar, postural tränare, pandikuleringsterapist mm. Varför jag vill vara med och bidra på den när utbildningen kommer från min egen resa med Sensing Yogan och den förståelsen jag har förvärvat genom dessa naturliga och milda rörelserna.

Jag kommer att bidra med en föreläsning om kroppen och dess läkande förmåga när det kommer till nästan alla medicinska tillstånd. Allt kanske inte kan blir helt bra, men mycket kan bli mycket bättre – det är min devis och det jag arbetar utefter.

Här kommer ni att kunna ställa frågor och även ha tillgång till mig hela utbildningens gång.

Gästlärare – Peter Matsson kommer med massor av kunskap och insikter om våra kroppar och hur de fungerar i rörelse och i vila.

Jag är utbildad osteopat och arbetar dagligen med människor och deras olika problematiker när det kommer till kroppar. Jag har även många andra terapier på mitt cv såsom fascia utbildningar, postural tränare, pandikuleringsterapist mm. Varför jag vill vara med och bidra på den när utbildningen kommer från min egen resa med Sensing Yogan och den förståelsen jag har förvärvat genom dessa naturliga och milda rörelserna.

Jag kommer att bidra med en föreläsning om kroppen och dess läkande förmåga när det kommer till nästan alla medicinska tillstånd. Allt kanske inte kan blir helt bra, men mycket kan bli mycket bättre – det är min devis och det jag arbetar utefter.

Här kommer ni att kunna ställa frågor och även ha tillgång till mig hela utbildningens gång.

Lokalen

Utbildningen sker på plats i Luna klinikens stora mysiga lokaler. Vår yogasal är 180 kvm stor och rymmer lika mycket hjärterum som stjärterum. Begränsat antal platser pga covid.

Boende

Vi erbjuder möjlighet att övernatta på plats i Luna klinikens mysiga lokaler utan extra kostnad. Detta brukar vara mycket uppskattat och våra yogaelever brukar känna sig som hemma. Här finns dusch och fullutrustat kök och ett mysigt allrum. Skriv gärna med i din anmälan om du har önskemål om att övernatta på Luna. Ni sover i så fall en-två personer i varje rum på madrass eller massagebädd. Har ni möjlighet så ta med er eget täcke och kudde.

Pris och upplägg 

Investering 36 800:-
Anmälningsavgift 4 000:- betalas i samband med anmälan. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka om ni själva väljer att avbryta  utbildningen. Skulle vi däremot av någon anledning välja att ställa in så betalar vi tillbaka hela anmälningsavgiften.

Resterande belopp (32 800 kr) har ni möjlighet att betala som helhet före start senast den 15/8 2022 eller genom 4 st delbetalningar om 8 250:- (tot 33 000:-). Ange på anmälan om ni vill dela upp. Den totala summan ska vara oss tillhanda innan 2022 års slut.

Inbetalat belopp för din utbildning betalas ej tillbaka, vid sjukdom eller annan orsak som ligger utanför vår kontroll under utbildningen, så kan det finnas möjlighet att komma på senare utbildningar för att ta igen missade timmar. Vänligen läs igenom våra villkor.

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning har ni 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

Skicka din anmälan till info@growbygabriella.com
Vid frågor om utbildningen är ni mer än varmt välkomna att höra av er till oss och boka in ett samtal.

Vi ser fram emot den här resan tillsammans.

Från våra hjärtan till ditt

Gabriella & Mia

Anmäl ditt intresse här: