Skip to main content

YOGAUTBILDNING

En utbildning om yogan, kärleken, själen och livet

YOGAUTBILDNING

En utbildning om yogan, kärleken, själen och livet

SENSING HATHA & LIFE 200 H –
En utbildning om yogan, kärleken, själen & livet

 

 • När: Uppstart 14-15 sept 2024. Övriga datum 12-13/10, 9-10/11, 30/11-1/12, 4-5/1, 1-2/2, 1-2/3, 29-30/3, 26-27/4 & 17-18/5.
 • Tid: Lör 8.30-17.00, Sön 8.30-16.00
 • Early Bird erbjudande 4 000:- rabatt för dig som bokar innan 31/3.
  (läs mer under ”Pris och upplägg” längre ner)

SENSING HATHA & LIFE

200 H – En utbildning om yogan, kärleken, själen & livet

 

 • När: Uppstart 14-15 sept 2024. Övriga datum 12-13/10, 9-10/11, 30/11-1/12, 4-5/1, 1-2/2, 1-2/3, 29-30/3, 26-27/4 & 17-18/5.
 • Tid: Lör 8.30-17.00, Sön 8.30-16.00
 • Early Bird erbjudande 4 000:- rabatt för dig som bokar innan 31/3.
  (läs mer under ”Pris och upplägg” längre ner)

Om utbildningen

En utbildning om yogan, kärleken, själen och livet

Välkommen till en yogautbildning om hela livet. För dig som vill leva det livet du innerst inne längtar efter. För dig som vill lära känna dig själv, hitta din inre röst och finna modet att följa ditt hjärta.

I balans mellan öst och väst, med yogans över 5000 år vackra livskunskap och den senaste forskningen erbjuder vi olika verktyg och övningar för att skapa hälsa & välmående inifrån och ut.

En yogautbildning utöver det vanliga med utgångspunkt i din personliga resa. Utbildningen är upplagd och skapad med så mycket kärlek och omsorg. Du kommer få uppleva väl utvalda, vackra, läkande och transformerande övningar och verktyg under hela vår resa tillsammans. Här får du känna dig kärleksfullt hållen och får möjlighet att fördjupa relationen med dig själv i magisk samvaro. Med strategier för att implementera det vi gör så att det sker en varaktig förändring i ditt liv. I kärlek till dig själv, i balans och välmående för kropp & själ – så att du kan leva Ditt liv inifrån och ut – med hjärtat som kompass.

Vi utgår ifrån en holistisk syn på hälsa och vårt naturliga sätt att leva. Med inspiration från naturfolk, djur och små barn hittar vi tillbaka till vår inneboende visdom, naturliga flöde och hur vi är ämnade att vara i rörelse och vila.

Du kommer få uppleva Sensing yogans tillåtande rörelser med mjuka, naturliga, flöden- på din kropps villkor i kärlek till dig själv, och mjukt guidas tillbaka till självläkning, balansera ditt nervsystem, höja tonen på din vagusnerv, minska inre stress, utsöndra kärlekshormonet oxytocin och landa på den varma, kärleksfullaste platsen i dig själv.

För dig som vill förmedla Sensing Yogan och andra vackra redskap för läkning och inre blomstring kommer du få uppleva många olika verktyg och magiska övningar. Som en gåva till dig själv initialt och kanske även som inspiration för att dela vidare från ditt hjärta till andra.

Du kommer få ta del av livsförändrande vacker yoga- & livskunskap, olika former av ljuvlig, tillåtande Sensing Yoga, magiska meditationer, balanserande andningsövningar, transformational breathwork, grundande skogsbad, örtmagi, helande sound healing, läkande havening, hjärtöppnande cacaoceremoni, healing touch, innerliga sharings och mycket mer, att uppleva tillsammans med likasinnade i en varm och tillåtande atmosfär.

Nytt för iår är att utbildningen hålls i de vackra omgivningarna på Kuggaviksgården i Åsa och att vissa sessioner kommer omfamnas och hållas i naturen. En läkande oas med en liten skog, stranden, havet och klippor utanför dörren.

Vi erbjuder gedigen kunskap och hjälpsamma verktyg både för din personliga och själsliga utveckling och för dig som har en önskan om att bli yogalärare.

Välkommen till en yogautbildning om hela Livet. Om yogans vackra livsfilosofi, om kroppen, om sinnet, om livet, om själen och om Kärleken till dig själv, de omkring oss och till planeten vi bor på.

Vi välkomnar dig att utforska dig själv och livets magi tillsammans med oss på denna vackra plats.

 

 

Några ord från våra tidigare deltagare

”Det här är det största jag gjort i mitt liv, förutom att ha fått barn.

Är alldeles överväldigad över hur mycket denna tid har givit mig, vilken gåva det är att ha fått omslutas av er värme och trygga och kärleksfulla ledarskap längs min livsväg och personliga utvecklingsresa.

Det är helt klart också den bästa gåva jag har kunnat ge mig själv för att komma i fas med livet, balansera och hela mig själv, fylla på inifrån och ut eller uppifrån och ned. Förut hade jag kanske mer materiellt utåt sett men det var tomt inuti. Nu känner jag mig rik i mitt inre, tillfreds med livet och känner en helt annan inre frid. ”
– Maria T, deltagare ”Sensing Hatha & Life”, 21-22

 

”Varje helg har varit som att åka på retreat, en lyxhelg bara för mig själv varje månad! Jag kommer verkligen att sakna att ha ett community där man träffas på riktigt och pratar på riktigt. Det jag är mest nöjd med är nog själva utformningen av utbildningen att den handlar om yoga, kärlek och livet. Mest tacksam är jag kanske över att under hela utbildningen ha fått känna mig hållen och att ha fått vara i vår cirkel med den underbara energin vi har skapat tillsammans.”
– Maria S, deltagare ”Sensing Hatha & Life”, 21-22

Hjärtat säger JA:

Beskrivning av utbildningen

Yogafilosofin rymmer inte bara befriande andningstekniker, meditation och härliga yogapositioner. Denna över 5 000 år gamla visdom är så obeskrivligt vacker och sammanfattar hela essensen av livet. Ni kommer få ta del av yogans livskunskap och med den som stöd påbörja en egen resa där du får finna din sanning, lyssna till din själs röst och följa ditt hjärta.

Du kommer få utforska hur du kan applicera yogan på livet utanför mattan. Hur du kan ”leva yoga” med alla de lärdomar och insikter vi får med oss för att möta livet, dig själv och omvärlden på ett helt annat sätt. Hur du kan börja leva i kärlek, acceptans och landa i tillit till dig själv och till livet, och hur du kan börja skapa det livet du vill leva.

Vi kommer prata om hur vi kan skapa hälsa och välmående inifrån och ut med ett holistiskt synsätt på hälsa där kropp & själ hänger samman. Genom vackra föreläsningar och innerliga samtal med likasinnade kan vi skifta tankemönster & beteenden som hjälper oss att höja vår energi och vår frekvens och öppna upp för ett lev med mer glädje, magi, flöde, kärlek & harmoni.

Du får öva dig på att lyssna inåt, med självkärlek, självkännedom och självmedkänsla. En spännande och lärorik resa fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Med kunskap och insikt om vårt chakrasystem kan vi förstå oss själva på en helt ny nivå, hitta balans och flöde i livet och öka vår livskraft. Vi kommer få möjlighet att utforska våra chakran i många dimensioner i form av härliga yogapass, meditationer, övningar, föreläsningar, dofter, vibrationer m m. En otroligt spännande och utvecklande resa som vi bär med oss genom resten av livet.

Du kommer få uppleva många underbara yogaklasser i Sensing Yoga och Sensing Hathayoga med olika teman och omfamnande, glittrande, kärleksfulla inslag.

Vi kommer utforska enkla, kraftfulla tekniker för att kunna hålla oss själva, landa i trygghet i lugn-och-ro-delen i vårt nervsystem och du kommer få ta del av livsförändrande kunskap och värdefulla tips om hur du kan höja tonen på din viktiga vagusnerv.

Med hjälp av den senaste forskningen landar vi tillbaka till naturliga medfödda rörelser som hjälper till att lösa upp inre stress, lugna nervsystemet och hjälpa kroppen tillbaka till självläkning.

Vi kommer utforska en lång rad vackra verktyg tillsammans med Sensing Yogan bl a olika typer av meditationer, andningsövningar, breathwork, havening, grundande skogsbad, läkande sound healing, hjärtöppnande cacaoceremoni, healing touch och uppleva många vackra stunder i vår tillåtande cirkel där det finns utrymme för oss alla att mötas, läka, blomstra och lysa tillsammans.

Du får kunskap om hur vår kost, läkande örter och växter kan stötta oss fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt, och möjlighet att utforska din väg att fylla på dig själv inifrån.

En av utbildningshelgerna går helt i Ayurvedans tecken tillsammans med vår gästlärare Eva Sundén. Där får du en introduktion och kunskap om yogans systerlära Ayurvedan. Du kommer få med dig härliga ayurvediska tips och kunskap för att bättre lära känna dig själv för att skapa balans i livet utifrån din dosha. Denna helg motsvarar utbildningen ”Ayurveda steg 1”.

Vi kommer utforska dansen och balansen mellan stillhet och rörelse, själen och egot, maskulint och feminint.

Yogans livsvisdom, modern vetenskap och innerliga, meningsfulla samtal balanseras med skratt, tårar, lekfullhet och lätthet. Vi får möta oss själva i tillåtelse och självkärlek och omfamna oss där vi är. Vi läker och blomstrar inifrån tillsammans.

Du som har en önskan om att ge Sensing Yogan vidare kommer få redskap, kunskap och stöttning för att hitta din väg du kan ge vidare din vackra gåva på ditt unika sätt.

Utbildningens innehåll:

 • Personlig & själslig utveckling – verktyg och övningar för inre läkning och blomstrande. Hur vi kan öka vår livskraft, höja vår energi och vår frekvens för att leva ett liv med ännu mer liv, lust, harmoni, glädje & kärlek
 • Genomgång och reflektion kring vårt chakrasystem – en livsförändrande personlig resa genom våra chakran för att skapa balans, flöde och helhet
 • Yogafilosofin – läran om livet (och Själen & Kärleken!) – den vackra 8-faldiga vägen
 • Balansen mellan livskunskap och tusenårig visdom från öst, och nutida vetenskap & forskning från väst
 • Naturligt och holistisk synsätt på kropp och själ
 • Sensing Hatha & Sensing yogans grunder, naturliga, flödande, frigörande, läkande rörelser på kroppens villkor.
 • Meditation och andningstekniker inkl. Tranformational Breathwork
 • Sound healing, grundande skogsbad, hjärtöppnande cacaoceremoni, månceremoni, healing och andra underbara upplevelser för kropp & själ
 • Havening – psykosensorisk terapiform
 • Gedigen kunskap om vårt nervsystem och vår viktiga vagusnerv. Enkla, läkande verktyg och tekniker för att kunna höja tonen på vagusnerven och balansera vårt nervsystem
 • Kunskap om vår viktiga psoas och den röda linjen – hur vi kan hålla oss själva, fysiskt, mentalt och själsligt
 • Kunskap om hur vi lyssnar in till kroppen och låter den guida oss utifrån vår unika kropps villkor så vi kan få läka, släppa på spänningar och hitta tillbaka till kroppens inneboende visdom
 • Kunskap om kostens betydelse, vilda växter och örtmagi- hur kan hjälpa kroppen läka oss själva inifrån och stötta oss själva fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt
 • En hel helg i yogans systerlära Ayurveda, Läran om Livet – med kunskap om dagliga rutiner, mat, kryddor & örter mm att vägleda, stärka och stötta dig utifrån din unika dosha
 • Kunskap och verktyg för att kunna ge vidare denna vackra yogaform och hålla egna yogaklasser
 • Ett tryggt, kärleksfullt space där du blir hållen i lyssna in till din själs röst och får hitta din väg att leva livet inifrån och ut – med hjärtat som kompass

Vem passar utbildningen för:

Den här utbildningen är för alla, inget krav på tidigare erfarenheter krävs – du har redan allt du behöver inom dig. Varmt välkommen precis som du är med ditt öppna sinne och vackra hjärta.

Vi tror att du utvecklas och blomstrar som mest när du känner dig trygg, hållen och när du tillåts att vara allt det fantastiska som är DU.

Den här resan är:

 • För dig som vill leva livet inifrån och ut med hjärtat som kompass
 • För dig som längtar efter en plats att mötas med likasinnade där du får tillåtelse att vara den du är och mötas, läka och blomstra tillsammans i det tillåtande vackra space vi skapar i vår cirkel
 • För dig som vill ta ditt liv till nästa nivå genom personlig & själslig utveckling och uppleva verktyg och övningar för inre läkning och blomstrande. För dig som vill höja din energi och frekvens och bjuda in ökad livsglädje och leva ett liv med ännu mer liv, lust, harmoni, magi, glädje & kärlek
 • För dig som vill få naturliga verktyg för att må så bra som möjligt i kropp, hjärta & själ
 • För dig som vill fördjupa och förändra din egen yogapraktik och ditt sätt att leva – utifrån din unika kropp & själs villkor
 • För dig som vill ta del av yogans vackra livsvisdom för att hitta ett kärleksfullare förhållningssätt till dig själv och din omvärld
 • För dig som vill ge vidare Sensing Yoga tillsammans med andra vackra verktyg till fler som längtar efter härliga, tillåtande, naturliga, flödande rörelser och inre läkning och blomstring

Ord från våra deltagare

"Detta är en av de bästa investeringar jag gjort för mig själv. Så mycket visdom, värme och kärlek som hjälper mig att finna energi och balans på min livsväg som på så sätt kan få spridas vidare. Är så tacksam för att jag fick möjlighet att vara med på den här resan."

Maria, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna utbildning till alla som funderar på en yogautbildning. Denna form av yoga är tillåtande, inkännande och helt magisk. Den är verkligen något helt annat än det vi är vana med, här är det fokus på känslan i kroppen och inte hur kroppen ser ut från utsidan. Denna tillåtande form har fått mig att yoga varje dag, jag känner in och njuter av varje stund, och då har jag älskat vanlig yoga med men alltid fallit ur min praktik nu och då, detta går på automatik i vardagen, jag vill rikta ett STORT tack till Gabriella och Mia som skapat och håller detta space, jag är er evigt tacksamma för att ni fört in detta i mitt liv!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att hoppa på denna vilsamma utbildning om livet. Att komma till utbildningen en helg i månaden är som att komma till ett mysigt retreat samtidigt som man lär sig oerhört mycket om hälsa och välmående. Yogalärare eller ej. Jag rekommenderar ALLA jag känner (oavsett ålder) att gå denna utbildning. Tack Mia och Gabriella!"

Marie, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna kurs till alla som känner sig dragna. Med glädje åker jag från Gävle till Göteborg en gång i månaden, jag visste när jag började att detta skulle ta mig på en livs resa, men att det skulle öppna upp så mycket som det gjort kunde jag aldrig ana. Jag vill med hela mitt hjärta rekommendera denna kurs och jag vågar lova att det kommer lyfta ditt liv till en ny medvetandenivå, om du bara tillåter.
Jag är så glad för att jag vågade lyssna till mitt hjärta som sa JA!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Kan varmt rekommendera denna utbildning! Kunskap och vetenskap i perfekt kombination med filosofi, intuition och rörelse. Med framför allt - kärlek. Mia och Gabriella är fantastiska!"

Jessica, deltagare 2021-2022

"Jag är så glad att jag valde att vara med och göra detta för mig själv.
Så mycket kärlek och så mycket visdomar och kunskap vi får med oss på så många plan. Känner mig så hållen i detta vackra space som ni har skapat. Vi alla som är med får så fina redskap att se på oss själva, våra relationer och hela livet på lite nya och ögonöppnande sätt. Ni har skapat en utbildning med så mycket omsorg om detaljerna där alla sinnena får vara med och vi verkligen blir stärkta att vi själva sitter inne med de mesta svaren på våra egna liv. Bara vi lär oss att lyssna och titta in till oss själva. Jag är så tacksam till er som skapat denna möjlighet att få växa och utvecklas med likasinnade."

Mialotta, deltagare 2021-2022

"Detta är en av de bästa investeringar jag gjort för mig själv. Så mycket visdom, värme och kärlek som hjälper mig att finna energi och balans på min livsväg som på så sätt kan få spridas vidare. Är så tacksam för att jag fick möjlighet att vara med på den här resan."

Maria, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna utbildning till alla som funderar på en yogautbildning. Denna form av yoga är tillåtande, inkännande och helt magisk. Den är verkligen något helt annat än det vi är vana med, här är det fokus på känslan i kroppen och inte hur kroppen ser ut från utsidan. Denna tillåtande form har fått mig att yoga varje dag, jag känner in och njuter av varje stund, och då har jag älskat vanlig yoga med men alltid fallit ur min praktik nu och då, detta går på automatik i vardagen, jag vill rikta ett STORT tack till Gabriella och Mia som skapat och håller detta space, jag är er evigt tacksamma för att ni fört in detta i mitt liv!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att hoppa på denna vilsamma utbildning om livet. Att komma till utbildningen en helg i månaden är som att komma till ett mysigt retreat samtidigt som man lär sig oerhört mycket om hälsa och välmående. Yogalärare eller ej. Jag rekommenderar ALLA jag känner (oavsett ålder) att gå denna utbildning. Tack Mia och Gabriella!"

Marie, deltagare 2021-2022

"Jag vill varmt rekommendera denna kurs till alla som känner sig dragna. Med glädje åker jag från Gävle till Göteborg en gång i månaden, jag visste när jag började att detta skulle ta mig på en livs resa, men att det skulle öppna upp så mycket som det gjort kunde jag aldrig ana. Jag vill med hela mitt hjärta rekommendera denna kurs och jag vågar lova att det kommer lyfta ditt liv till en ny medvetandenivå, om du bara tillåter.
Jag är så glad för att jag vågade lyssna till mitt hjärta som sa JA!"

Johanna, deltagare 2021-2022

"Kan varmt rekommendera denna utbildning! Kunskap och vetenskap i perfekt kombination med filosofi, intuition och rörelse. Med framför allt - kärlek. Mia och Gabriella är fantastiska!"

Jessica, deltagare 2021-2022

"Jag är så glad att jag valde att vara med och göra detta för mig själv.
Så mycket kärlek och så mycket visdomar och kunskap vi får med oss på så många plan. Känner mig så hållen i detta vackra space som ni har skapat. Vi alla som är med får så fina redskap att se på oss själva, våra relationer och hela livet på lite nya och ögonöppnande sätt. Ni har skapat en utbildning med så mycket omsorg om detaljerna där alla sinnena får vara med och vi verkligen blir stärkta att vi själva sitter inne med de mesta svaren på våra egna liv. Bara vi lär oss att lyssna och titta in till oss själva. Jag är så tacksam till er som skapat denna möjlighet att få växa och utvecklas med likasinnade."

Mialotta, deltagare 2021-2022

Hjärtat säger JA:

Lärarna: 

Huvudlärare Gabriella Eriksson, Jag har under hela mitt liv haft ett stort hälsointresse och har en stor passion för det som får oss att må bra inifrån och ut. De senaste åren har jag verkligen utforskat på djupet hur vi kan ge oss själva förutsättningar att må så bra som möjligt i kropp & själ – för att leva ett liv med ännu mera Liv i livet!

Jag arbetar idag som yogalärare och håller utbildningar, events & retreats för kropp, hjärta och själ, och har ynnesten att få kombinera det med att ha pedagogisk omsorg för en liten grupp barn inklusive mina egna. Jag älskar att röra min kropp och att fylla kropp och själ med allt som får mig att känna mig levande, vara i naturen, gå barfota, dansa, bada, omge mig med fina människor, vackra möten och innerliga samtal och vill leva livet fullt ut medan jag vandrar här på jorden.
Jag har en stor förkärlek till allt som fyller oss inifrån och ut, och mitt hjärta klappar för moder jord och ett hållbart, naturligt sätt att leva i harmoni i oss själva, tillsammans med alla levande varelser och planeten vi bor på.

För mig är yogan hela livet, att möta mig själv och de omkring mig med kärleksfulla ögon och medkänsla. Att hela tiden lyssna inåt för att kunna göra val som går i linje med mitt hjärta.

Min intention med den här utbildningen är att den kan få vara en omfamnande kärleksfull väg till ett sätt att leva med naturliga, vackra verktyg för att komma i kontakt med kärleken och vår sanna essence. Där vi kan landa i  tillit till oss själva, tillit till livet och inse att vi har allt inombords. Att vi inte behöver vara mer och göra mer, utan snarare skala av allt som inte är vi, för att kunna blomma ut till dem vi är menade att vara.

När vi möter och omfamnar oss själva i kärlek är vi med och gör världen till en kärleksfullare plats

Min eviga, brinnande nyfikenhet på livet och hur vi kan må så bra som möjligt i kropp och själ har lett mig till flera olika yogautbildningar både inom Hathayoga och givetvis Mias underbara Sensing yogautbildningar, Sensing Yin, Sensing Vagus m fl. Jag har också gått kurser inom exempelvis ayurveda, psykologi, personlig träning, raw food, holistisk coaching, Reiki healing och nu senast har jag njutit av att lära mig ännu mer om hjärtöppnande ceremoniell cacao och sound healing, transformational breathwork och dess magiska effekter på kropp & själ. Ju mer jag utforskar, ju mer inser jag att det finns att lära. Jag älskar att få utvecklas och öppna upp för nya synsätt och dimensioner av livet, och jag hoppas jag kommer få leva, leka och lära livet ut.

Jag tror vi har något att lära i varje möte, i alla situationer och relationer. Mina största lärare i livet är mina barn Juni 9 år & Tilde 7 år som dagligen påminner mig om vad som är viktigt i livet♡

Jag känner mig så upprymd, uppfylld och tacksam av att få möjlighet att dela med mig av alla vackra, livsförändrande tankesätt och verktyg som har tagit mig till en plats i livet som jag älskar mer än någonsin.

“The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away”

Space holder Cecilia Lindoff, är med 3:e året i rad på denna magiska utbildning.

”Jag är så otroligt tacksam att få vara en del av detta, att få uppleva och skapa tillsammans med Gabriella och alla fantastiska deltagare, och att få skala lager för lager i allt det vackra vi gör tillsammans. Det är verkligen en resa som förändrat mitt liv och tagit livet till en annan dimension, och en vackrare plats.

En av de största sakerna jag bär med mig i hjärtat är ”Vad är viktigt – på riktigt?”♡

Jag önskar att alla hade möjligheten få uppleva det vi får uppleva på utbildningshelgerna. Min dröm är att alla barn skulle få ta del av alla detta vackra redan i skolan för att vi tillsammans ska kunna skapa och leva i en värld med mer harmoni och kärlek♡

Mitt hjärta klappar för det naturliga sättet att leva och jag älskar allt som har med djur, natur, odling, örter och läkeväxter att göra och har en önskan om att leva så naturligt som möjligt.

Jag älskar Sensing Yogan och allt den gör för oss i alla dimensioner och resan i chakrasystemet är en sådan otrolig gåva att få göra om och om igen.

Något som får mig att känna livet i mig är dansen och jag älskar att få röra kroppen fritt och härligt. Jag älskar att få vara i det kreativa och skapa från hjärtat och låta glädjen vägleda mig. Jag är tacksam att få dela med mig av naturlig läkning bl a i form av Reiki healing, sound healing och örtmagi.

Jag ser så otroligt mycket fram emot att få uppleva en av mitt livs största skatter med er♡”

Space holder Cecilia Lindoff, är med 3:e året i rad på denna magiska utbildning.

”Jag är så otroligt tacksam att få vara en del av detta, att få uppleva och skapa tillsammans med Gabriella och alla fantastiska deltagare, och att få skala lager för lager i allt det vackra vi gör tillsammans. Det är verkligen en resa som förändrat mitt liv och tagit livet till en annan dimension, och en vackrare plats.

En av de största sakerna jag bär med mig i hjärtat är ”Vad är viktigt – på riktigt?”♡

Jag önskar att alla hade möjligheten få uppleva det vi får uppleva på utbildningshelgerna. Min dröm är att alla barn skulle få ta del av alla detta vackra redan i skolan för att vi tillsammans ska kunna skapa och leva i en värld med mer harmoni och kärlek♡

Mitt hjärta klappar för det naturliga sättet att leva och jag älskar allt som har med djur, natur, odling, örter och läkeväxter att göra och har en önskan om att leva så naturligt som möjligt.

Jag älskar Sensing Yogan och allt den gör för oss i alla dimensioner och resan i chakrasystemet är en sådan otrolig gåva att få göra om och om igen.

Något som får mig att känna livet i mig är dansen och jag älskar att få röra kroppen fritt och härligt. Jag älskar att få vara i det kreativa och skapa från hjärtat och låta glädjen vägleda mig. Jag är tacksam att få dela med mig av naturlig läkning bl a i form av Reiki healing, sound healing och örtmagi.

Jag ser så otroligt mycket fram emot att få uppleva en av mitt livs största skatter med er♡”

Space holder– Emmelie Eliasson  en sådan gåva att ha med Emmelie och hennes vackra energi och kunskap detta år.

”Jag brukar säga att jag arbetar med själen på olika sätt; både genom samtal, andlig vägledning och yoga. Det är när vi når vår själ det sker förändring på riktigt. Det är då vi kan leva utifrån vår egen unika potential. Jag styrs mycket av min intuition och följer energin dit den vill och behövs. Min intuition är det som vägleder mig när jag håller space för inre arbete, yoga och samtal. Jag älskar att skapa och får nya ideér hela tiden, jag följer flödet och där det finns lust och glädje.

Mitt företag förändras hela tiden men grunden är alltid själen – att få arbeta med själen på olika sätt är för mig helt fantastiskt.

Utöver mina utbildningar och enskilda sessioner arbetar jag även som Intuitiv Yogalärare och driver Yoga i Timmerstugan

Jag är så otroligt tacksam, pirrig och glittrig över att få vara en del av denna resa och jag ser så otroligt mycket fram emot den och allt den kommer föra med sig.”

Space holder– Emmelie Eliasson  en sådan gåva att ha med Emmelie och hennes vackra energi och kunskap detta år.

”Jag brukar säga att jag arbetar med själen på olika sätt; både genom samtal, andlig vägledning och yoga. Det är när vi når vår själ det sker förändring på riktigt. Det är då vi kan leva utifrån vår egen unika potential. Jag styrs mycket av min intuition och följer energin dit den vill och behövs. Min intuition är det som vägleder mig när jag håller space för inre arbete, yoga och samtal. Jag älskar att skapa och får nya ideér hela tiden, jag följer flödet och där det finns lust och glädje.

Mitt företag förändras hela tiden men grunden är alltid själen – att få arbeta med själen på olika sätt är för mig helt fantastiskt.

Utöver mina utbildningar och enskilda sessioner arbetar jag även som Intuitiv Yogalärare och driver Yoga i Timmerstugan

Jag är så otroligt tacksam, pirrig och glittrig över att få vara en del av denna resa och jag ser så otroligt mycket fram emot den och allt den kommer föra med sig.”

Gästlärare – Eva Sundén startade för ca 20 år sedan företaget ”Insikten” och har sedan dess arbetat med att sprida kunskap om hur du når kraft, balans & harmoni. Jag vill hjälpa dig att landa i dig själv & finna din väg till insikt och kärleken till livet.

Eva kommer dela med sig av sina kunskaper inom yogans systerlära Ayurveda – läran om livet och hur vi kan leva enligt naturens rytm och skapa hälsa med kunskap om vår personliga dosha, mat, dagliga rutiner, örter, kryddor och kunskap om vem du är i kursen ”Ayurveda steg 1” som ingår i utbildningen.

Eva är diplomerad Stresscoach, Ayurvedisk hälsorådgivare, Ayurvedisk massageterapeut, Aromaterapeut &  massör, Reikimaster & Healer.

”Det känns så roligt att få vara en del av denna utbildning även iår och det känns så fint att utbildningen handlar om Yogan, men också om Livet, Själen och Kärleken som stämmer så överens med mitt motto ”Bli kär i Livet!”

Plats

Utbildningen sker på plats i de vackra omgivningarna på Kuggaviksgården. Här yogar vi med havet, skogen, stranden och klipporna som granne och kan gå ut och njuta av naturen utanför dörren.

Begränsat antal platser.

Boende

Vi erbjuder möjlighet att övernatta på plats i Kuggaviksgårdens mysiga lokaler i fantastiska miljöer vid hav och skog och ändå med närhet till både Åsa pendelstation och närmsta busshållplats finns på 50 m avstånd. Här finns möjlighet att boka rum med tillgång toalett, dusch och fullutrustat kök mot en liten kostnad. Skriv gärna med i din anmälan om du har önskemål om att övernatta.

Pris och upplägg 


Early Bird erbjudande 4 000:- rabatt för dig som bokar innan 31/3.

Anmälningsavgift 4 000:- betalas i samband med anmälan.

Därefter kan ni välja mellan:

Alt 1: 4 st delbetalningar á 7 250:- (vid Early bird, anmälan innan 31/3, annars 8 250:-)
Alt 2: 1 st inbetalning på 28 800:- (vid Early bird, anmälan innan 31/3, annars 32 800:-)

Ange på anmälan om ni vill dela upp. Den totala summan ska vara oss tillhanda innan 2024 års slut.

 

Klicka här för att boka din plats och anmäla dig till denna magiska, livsförändrande resa♡

Vid frågor om utbildningen är ni innerligt välkomna att höra av er till Gabriella för att hitta en tid där vi kan talas vid.

Vi är så tacksamma över att få göra det här och är så förväntansfulla över att få göra den resan tillsammans med er.

Från våra hjärtan till ditt♡

Gabriella, Cecilia & Eva

Hjärtat säger JA:

Intyg och Certifiering

För att du ska få ut det mesta möjliga på din personliga resa, kommer du att få lättare uppgifter att reflektera över under utbildningens gång. Precis som i vår yogapraktik på mattan är detta bortom prestation och prestige, och istället en fin möjlighet och hjälpsamt verktyg för ditt persoliga och själsliga växande.

Efter fullgjord utbildning får du ett intyg på att du gått utbildningen i Sensing Hatha & Life 200 h.

Efter många års erfarenhet av att leda yogautbildningar har Sensing Yoga aktivt valt att inte tillhöra Yoga Alliance, utan har istället skapat vår egen certifieringsstandard för att du ska känna dig helt trygg i att vi enbart arbetar med personer som uppfyller våra höga krav på kvalitét i kunskap och varma trygga sätt att möta människor.
Vår certifiering är ytterligare ett verktyg för att ni ska känna er trygga i att kunna gå ut och undervisa era framtida yogaelever efter fullgjord utbildning.
Certifieringen är frivillig och fås genom att utföra ett prov där du undervisar en kortare klass i Sensing hathayoga.

”När du fyller på dig själv med kärlek är du med och gör världen till en kärleksfullare plats”